Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівненщини – учасники наукової конференції

опубліковано 25 травня 2022 о 12:57

Питання співпраці податківців Рівненщини з  науковцями Національного університету водного господарства та природокористування і розробки освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» цього тижня розглядались в ході конференції, проведеної  на базі кафедри обліку і аудиту НУВГП.

Як зазначили учасники заходу, освітньо-професійна програма, в першу чергу, націлена на якісну підготовку фахівців з обліку і оподаткування, здатних розв’язувати складні завдання і проблеми у сфері професійної діяльності з обліку, аналізу, контролю, аудиту та оподаткування, що у сучасних реаліях характеризується соціально-економічними умовами та швидкою зміною нормативно-правових вимог.

Завідувач відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Рівненській області Ірина Матвійчик відзначила важливість вивчення аспектів податкового планування та податкового консалтингу і необхідність ґрунтовних знань бухгалтерського обліку та податкового законодавства для майбутніх фахівців у сфері оподаткування. Посадовець подякувала викладачам кафедри за участь у волонтерському русі щодо поширення податкових знань та підтримку освітніх акцій, які проводить податкова служба.