Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реалізацію спільних проєктів обговорили Тетяна Кірієнко та представники ОТД Департаменту казначейства США

опубліковано 27 травня 2022 о 10:52

ДПС продовжує роботу над впровадженням заходів, які удосконалюють процеси податкового адміністрування, і в цьому контексті співпраця з міжнародними партнерами наразі дуже актуальна і важлива. Про це заявила в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко під час зустрічі з представниками Офісу технічної допомоги Департаменту  казначейства США.

Американські експерти презентували Технічне завдання, яке передбачає надання консультацій та допомоги щодо окремих сегментів діяльності Державної податкової служби України.

«Місією Служби на сьогодні є максимальна підтримка бізнесу – сумлінних платників податків, і в той же час забезпечення критично важливого для країни наповнення бюджету, своєчасності та повноти сплати податків. ДПС повністю підтримує запропоновані заходи, які допоможуть покращити нашу роботу. Тому чекаємо від американських партнерів  напрацювань та рекомендацій», – наголосила Тетяна Кірієнко.

Вона також відзначила результативну співпрацю Державної податкової служби з ОТД Департаменту казначейства США, яка завжди була системною в різних аспектах розвитку ДПС з якісною практичною складовою.

У свою чергу американські експерти висловили готовність до подальшої співпраці та консультативної допомоги ДПС, що сприятиме українським податківцям у виконанні визначених стратегічних цілей.  Зокрема, у рамках зазначеного Технічного завдання надаватимуться рекомендації щодо міжнародних передових практик у відновленні діяльності зі стягнення податкового боргу та контрольно-перевірочної роботи після війни.

В. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко подякувала міжнародним партнерам за підтримку як України в цей складний час, так і Державної податкової служби України, що дозволяє продовжувати реалізацію податкових реформ та спільних проєктів для покращення роботи Служби.