Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До заходів з нагоди Дня захисту дітей долучилися податківці Рівненщини

опубліковано 01 червня 2022 о 17:02

Сьогодні, 1 червня, в Україні та світі відзначають День захисту дітей. Цьогоріч це свято набуло особливого сенсу, адже через вторгнення росії на територію України чимало дітей залишились без батьків, даху над головою, або ж були вимушені покинути свої рідні домівки і шукати прихистку від бомбардувань.

Щоб допомогти дітям внутрішньо переміщених осіб попри усі біди, через які вони стрімко подорослішали, все-таки відчути себе захищеними та щасливими, податківці Рівненщини привітали малюків зі святом та подарували їм чимало корисних подарунків – спортивний інвентар, іграшки, приладдя для творчості, завдяки яким вони  хоч на деякий час повернуться до безтурботного дитинства.

Також до Дня захисту дітей Радою Рівненської обласної організації ВПСП ОДПС  було організовано конкурс «Янголятка для Захисників», до участі у якому долучились діти працівників ГУ ДПС у Рівненській області, власноруч виготовивши обереги для воїнів-захисників. За таку щиру підтримку героїв, що боронять нашу Державу, та втілення любові до України у своїх творчих доробках діти отримали заохочувальні подарунки.

Вітаючи підростаюче покоління зі святом, керівник податкової служби Рівненщини Владислав Грабовий зазначив, що сьогоднішнє свято – це нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали гідними громадянами своєї країни.

«Ми щиро віримо, що  українські діти житимуть у мирній, щасливій та вільній від окупантів Україні. І ми маємо зробити все, що від нас залежить, аби над головою наших  дітей було мирне небо, і щоб посмішки не сходили з їх облич», - наголосив Владислав Грабовий.