Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про сплату податків та підтримку підприємництва під час війни - в ефірі телеканалу «ITV media group»

опубліковано 06 червня 2022 о 09:29

Про те, як працює бізнес Рівненщини у складний воєнний час, сплату податків та підтримку підприємництва  під час війни говорили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області  під час зустрічі з журналістами телеканалу «ITV media group».

Заступник начальника податкової служби області Зоя Хоній поінформувала, що завдяки відповідальній позиції суб’єктів господарювання зведений бюджет країни отримав 5,1 млрд грн податків та платежів, а до державних цільових фондів спрямовано більше 3 млрд грн єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, та подякувала платникам податків за фінансову підтримку нашої держави.

Зоя Хоній  зазначила, що податкова служба, зі свого боку, докладає і продовжуватиме докладати максимум зусиль у своїй компетенції для того, щоб бізнес мав змогу стабільно працювати, зокрема надавати консультативну підтримку та забезпечувати якісний податковий сервіс.

Також було обговорено зміни в законодавстві, спрямовані на підтримку підприємництва під час війни. Зокрема, послаблення вимог щодо ведення бізнесу,  можливості релокації з територій, де ведуться активні бойові дії, та інші поліпшення, які дозволять бізнесу продовжувати функціонувати й наближати нашу перемогу.