Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбулась зустріч зі студентами

опубліковано 10 червня 2022 о 09:01

Майбутнім кожної країни є молодь. Це її інтелектуальний потенціал, основа економічного, політичного і суспільного розвитку. Саме тому фінансова грамотність молоді є необхідною передумовою формування податкової культури суспільства в цілому.

«Коли виникли податки?», - саме з такого запитання розпочалась зустріч студентів Рівненського технічного фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України з представником Головного управління ДПС Рівненській області.

Майбутні фінансисти  зацікавлено слухали лекцію про історію виникнення податків, їх роль та значення у державотворенні, цікавились діючими системами оподаткування та порядком сплати податків громадянами.

Інформація, отримана під час такого спілкування, буде у нагоді не тільки під час учбового процесу, а й під час професійної діяльності молодих спеціалістів. А податківці, проводячи такі заходи, розраховують на майбутніх сумлінних платників податків.

Отримавши чимало цікавої інформації, на завершення екскурсії  молодь подякувала податківцям за корисну та пізнавальну лекцію.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX