Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про легалізацію трудових відносин говорили в ході робочої зустрічі

опубліковано 05 липня 2022 о 16:32

В Головному управління ДПС у Рівненській області відбулась робоча зустріч керівника податкової служби області Владислава Грабового з начальником Управління Держпраці у Рівненській області Юрієм Наконечним.

Владислав Грабовий підкреслив, що одним із напрямків роботи податківців є проведення роз’яснювальної роботи щодо дотримання вимог законодавства при виплаті заробітної плати, зокрема недопущення виплати її у розмірах нижче мінімально встановленого рівня, що в свою чергу впливає на надходження ПДФО, військового збору та єдиного внеску до бюджету.

В ході  зустрічі було окреслено спільні напрямки роботи, спрямовані на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин. Адже об’єднання зусиль Держпраці та ДПС дає можливість проведення широкомасштабної роз’яснювальної роботи щодо негативного впливу нелегальних трудових відносин як на майбутнє працівників, так і надходження до бюджетів, та оперативно виявити роботодавців, що мають найвищий ризик використання незадекларованої праці.