Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ході чергової зустрічі представники бізнесу отримали відповіді на актуальні питання ведення підприємницької діяльності

опубліковано 06 липня 2022 о 14:39

В.о.начальника ГУ ДПС в області Владислав Грабовий прийняв участь у традиційній зустрічі керівництва Рівненської ОВА із бізнесом.

Як зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, сьогодні економічний фронт як ніколи важливий, адже коли бізнес заробляє - держава отримує податки,  є податки – є можливість підсилювати ЗСУ, виконувати соціальні зобов’язання, відбудовувати і розвивати інфраструктуру України. На цьому шляху  держава і бізнес – партнери.

В ході «живого» спілкування, представники бізнесу мали змогу отримати відповіді на актуальні питання ведення підприємницької діяльності.

Керівник податкової служби області Владислав Грабовий  зупинився на останніх змінах в законодавстві, які мають на меті  максимальну підтримку бізнесу – сумлінних платників податків, і в той же час забезпечать критично важливе для країни наповнення бюджету. Також окремо було розглянуто точкові проблеми щодо сплати ПДВ.

«Податкова служба максимально підтримує та надає консультативну допомогу всім платникам податків, зокрема і платниками ПДВ, для того, щоб допомогти їм виконати свої податкові зобов’язання», - акцентував Владислав Грабовий, та запропонував суб’єктам господарювання долучитись до конференції з актуальних питань оподаткування, що відбудеться 7 липня.