Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На підтримку ЗСУ платники Рівненщини спрямували майже 300 млн гривень

опубліковано 07 липня 2022 о 10:31

Упродовж шести  місяців 2022 року платники податків Рівненської області перерахували до державного бюджету 295,2 млн грн військового збору. Порівняно з січнем-червнем минулого року надходження цього платежу зросли на 55 млн грн, або плюс 22,9 відсотків.

Зокрема у червні цього року жителі області сплатили 65 млн грн «патріотичного» платежу. Відтак надходження на зміцнення обороноздатності армії від них зросли на 18,5 млн грн порівняно з минулим роком. 

У податковій службі області наголошують, що військовий збір справляється із доходів, які відповідно до податкового законодавства оподатковуються податком на доходи фізичних осіб. Зокрема, до них належать заробітна плата, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, винагороди, орендна плата, виплата дивідендів, купівля-продаж рухомого і нерухомого майна тощо. Відтак кожен, хто легалізує свої доходи, чесно декларує їх та офіційно працює, долучається до фінансового забезпечення нашого війська. Належна сплата податків, особливо у воєнний час, є вкрай важливою для міцності нашої держави, кожна сплачена гривня – крок до перемоги над ворогом.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX