Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Кірієнко взяла участь у дев’ятому засіданні Керівного комітету EU4PFM

опубліковано 12 липня 2022 о 17:15

В. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко взяла участь у девʼятому засіданні Керівного комітету проєкту EU4PFM. Учасники заходу – представники проєкту EU4PFM, Міністерства фінансів України та органів виконавчої влади обговорили основні результати діяльності проєкту та очікування української сторони від подальшої реалізації Програми з підтримки управління державними фінансами в Україні.

Тетяна Кірієнко, зокрема, відзначила результативність роботи у рамках проєкту, що дозволило навіть у воєнний час не просто зберегти напрацювання довоєнних часів, але і розпочати розробку нових програмних продуктів.

«Дякуємо проєкту за можливість збереження нашої національної команди експертів, що для нас стало великою допомогою. Водночас очікуємо завершення реалізації заходів, визначених у попередніх планах. Зокрема, підтримку щодо гармонізації законодавства України з нормами ЄС у контексті подальшої інтеграції України в Європейський Союз», – зазначила Тетяна Кірієнко.

За її словами, важливим також є оновлення ІТ-стратегії та адаптація її до умов війни та євроінтеграційного курсу України. У свою чергу податкова служба вживатиме всіх можливих зусиль для успішної реалізації спільних проектів з EU4PFM. Також в ДПС очікують і на поновлення проектів у сфері електронного аудиту та трансфертного ціноутворення, які, зокрема, сприятимуть виконанню зобовʼязань України у рамках міжнародних угод.

Учасники засідання домовилися про подальшу співпрацю у рамках проєкту, що дозволить впровадити європейські стандарти в систему управління державними фінансами в Україні. 


Пресслужба Державної податкової служби України