Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу бізнесу у період воєнного часу, компетентності бухгалтера в сфері оподаткування та професіоналізм фахівців з бухобліку говорили в ході зустрічі

опубліковано 15 липня 2022 о 15:02

Про роботу бізнесу у період воєнного часу, компетентності бухгалтера в сфері оподаткування, надходження до бюджетів усіх рівнів – такі теми обговорили в ході традиційної зустрічі представників влади з керівниками та бухгалтерами підприємств напередодні професійного свята «Дня бухгалтера та аудитора».

Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Ігор Тимошенко, у цей нелегкий час бізнес  демонструє достойний приклад партнерських відносин між державою та платниками податків, тим самим зміцнюючи економіку області та України.

Керівник податкової служби області Владислав Грабовий в ході спілкування навів декілька цифр, зокрема, що лише за ці пів року платники нашої області до бюджетів усіх рівнів сплатили 6 млрд 429 млн гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року приріст надходжень до зведеного бюджету склав майже 860 млн грн, або на понад 15%. І це у надскладний час в умовах воєнного стану.

«Така позитивна динаміка збору податкових платежів пов’язана, насамперед, із відповідальною позицією бізнесу, і , беззаперечно, професіоналізмом фахівців з бухгалтерського обліку. Ця позиція заслуговує на глибоку повагу, оскільки саме своєчасні податкові надходження створюють фінансові умови для ефективної протидії ворогу в умовах військової агресії», - акцентував Владислав Грабовий.

Учасники зустрічі привітали бухгалтерів з прийдешнім професійним святом  та побажали миру та успішної діяльності.