Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працююча економіка = належна підтримка ЗСУ

опубліковано 20 липня 2022 о 09:38

Під таким гаслом відбулася чергова зустріч представників бізнесу та влади Рівненщини,  у якій взяв участь в. о. начальника податкової служби області Владислав Грабовий, де обговорювались питання започаткування нового бізнесу.

В ході таких зустрічей влада та підприємці нашого краю координуються для вирішення проблем, актуалізації податкового, митного та трудового законодавства. Представники державних та контролюючих органів  відповідають на запитання бізнесу, що допомагає розвиватися та працювати в нинішній складний час.

Як зазначив Владислав Грабовий, попри об’єктивні труднощі, пов’язані з військовим діями, за шість місяців поточного року платниками податків Рівненщини сплачено 6 млрд 429 млн гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року приріст надходжень до зведеного бюджету склав майже 860 млн грн, або на 15,4%.

Посадовець підкреслив, що в умовах воєнного стану позитивна динаміка збору податкових платежів пов’язана, насамперед, із відповідальною та патріотичною позицією бізнесу Рівненщини. 

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX”