Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про наповнення місцевих бюджетів та застосування РРО - в ефірі телеканалу «ITV media group»

опубліковано 29 липня 2022 о 11:03

Про те, як у складний воєнний час забезпечити наповнення місцевих бюджетів, сплату податків та підтримку підприємництва розповідала, під час зустрічі з журналістами телеканалу «ITV media group», начальник управління економічного аналізу ДПС у Рівненській області Олена Дімітрук.

Вона зазначила, що економічна та соціальна стабільність в регіоні забезпечується завдяки своєчасному наповненню місцевих бюджетів реальними коштами, які фінансують реалізацію соціальних та інфраструктурних проектів громад регіону. І першочергова роль у цьому належить сумлінності та відповідальності платників податків та співпраці податкової служби  області з органами місцевого самоврядування.

Олена Дімітрук зупинилась на питаннях легалізації бізнесу, застосування РРО, погашенні податкового боргу до місцевого бюджету, проведенні спільних заходів спрямованих на легалізацію праці та податкової амністії.

Вона запевнила, що податкова служба, зі свого боку, докладає і продовжуватиме докладати максимум зусиль у своїй компетенції для того, щоб бізнес мав змогу стабільно працювати, зокрема надавати консультативну підтримку та забезпечувати якісний податковий сервіс.

«Під час війни дуже важливо, щоб кожен платник податків забезпечував фінансову сторону  життєдіяльності країни, і податкова служба Рівненщини вдячна усім, хто своєчасно виконує свої зобов’язання перед бюджетом»,- підсумувала Олена Дімітрук.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX