Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок платників податків Рівненщини у перемогу України – майже 8 мільярдів гривень

опубліковано 01 серпня 2022 о 14:44

За оперативними даними у січні-липні 2022 року надходження податків до зведеного бюджету за платежами, що контролюються ГУ ДПС у Рівненській області, склали 7,7  млрд гривень, про це повідомив керівник податкової служби області Владислав Грабовий.

Із зазначеної суми до державного бюджету надійшло 3,1  млрд грн, до місцевих бюджетів –4,6 млрд гривень.

Надходження до зведеного бюджету  країни зросли порівняно з відповідним періодом  2021 року. Так, приріст складає 1 млрд 255 млн грн (+19,4 відс.).

Владислав Грабовий зазначив, сила українців не лише у доблесній армії, хоробрості та непереборному бажанні захищати свою землю, а й у єдності. Поки наші воїни успішно відбивають ворожі атаки, а лікарі та пожежники рятують життя, головне завдання людей, що залишилися в тилу, — економічна підтримка захисників.

Більшість платників податків Рівненщини відповідально відноситься до виконання своїх обов’язків перед державою та громадою, розуміючи, що саме зараз, як ніколи, за рахунок своєчасної сплати податкових зобов’язань відбувається не лише захист територіальної цілісності нашої країни, а й забезпечується її фінансова стабільність.

Податкова служба області дякує всім підприємцям, виробникам товарів та надавачам послуг, які відновили свою роботу, за своєчасно сплачені податки.