Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використовуйте можливості сервісів ДПС - звітуйте про майновий стан і доходи через Електронний кабінет

опубліковано 22 серпня 2022 о 12:07

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують жителям Рівненщини, що в рамках кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році, для подання податкової декларації про майновий стан і доходи можна скористатись дистанційним способом звітування. 

Для спрощення процедури подання декларації діє сервіс автоматичного заповнення декларації в Електронному кабінеті (https://cabinet.tax.gov.ua/).

Заповнити та подати декларацію онлайн можуть як фізичні особи, які відповідно до законодавства зобов’язані подати річну декларацію, так і особи, які мають право подати декларацію з метою отримання податкової знижки.

Звертаємо увагу, що  при складанні декларації в Електронному кабінеті здійснюється часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб та відомостей про об’єкти нерухомого чи рухомого майна.

Щоб подати декларацію в електронному вигляді необхідно мати особистий кваліфікований електронний підпис, який можна безкоштовно отримати у будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів (далі – АЦСК) ДПС. З переліком АЦСК можна ознайомитися у відкритій частині Електронного кабінету.

Наголошуємо: для власної безпеки та зручності максимально використовуйте можливості Електронного кабінету та сервісів ДПС.


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX