Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці та освітяни обговорили шляхи співпраці

опубліковано 25 серпня 2022 о 16:23

Напередодні кожного нового навчального року податківці традиційно беруть участь у роботі міського методичного об’єднання вчителів суспільствознавчих дисциплін.

Сьогодні, в ході чергової зустрічі, було обговорено шляхи співпраці податківців та освітян щодо вивчення основ податкової системи України та економічних знань майбутніми платниками податків.

Начальник відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Рівненській області  Ірина Матвійчук  також ознайомила  присутніх з новаціями податкового законодавства, запровадженими у період воєнного стану, нагадала, що триває податкова амністія - одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами належних їм активів та кампанія декларування доходів громадян, отриманих у минулому році.

Також податківець поінформувала учасників зустрічі про сервіс податкової служби «Електронний кабінет платника податків» та закликала активно користуватися електронними сервісами ДПС, адже в теперішніх умовах це не просто зручно, а й безпечно.