Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині відзначили сумлінних платників податків

опубліковано 30 серпня 2022 о 16:19

На Рівненщині напередодні Дня підприємця відзначили кращих представників малого і середнього бізнесу, які стали переможцями обласного туру рейтингу «Сумлінні платники податків – 2021», що щорічно проводиться Територіальним відділенням  «Асоціації платників податків України» в Рівненській області.

Найсумлінніших платників податків визначали у галузях промисловості, переробки, сільського господарства, будівництва, наданні послуг та ін.

Підприємці отримали нагороди за результатами минулорічної діяльності. А саме за високий рівень сплати податків до бюджетів, створення робочих місць, реалізацію соціальних програм тощо.

Начальник ОВА Віталій Коваль привітав всіх причетних і подякував їм за те, що не зупиняються, продовжують працювати і розвиватися. 

«На Рівненщині точно соціально відповідальний бізнес. Ще з початку війни вони допомагають волонтерам, ЗСУ, платять податки, аби громади могли поліпшити інфраструктуру – дитячі садочки, школи, дороги.  Це історії успіху, історії розвитку підприємств», - зазначив Віталій Коваль.

«Економічна стабільність нашої країни залежить, насамперед, від платників, які продовжують працювати, підтримувати нашу державу та сумлінно сплачувати податки. І сьогодні, у надскладний для країни час, бізнес Рівненщини взяв відповідальність не лише за власну долю, але й за добробут інших людей, які отримали робочі місця та можливість дивитися в майбутнє», - акцентував в.о.начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий, та  висловив подяку всім, хто, попри об’єктивні труднощі, пов’язані з військовим діями, продовжує виконувати свій конституційний обов’язок зі сплати податків та працює на Перемогу.

Нагадаємо, своє професійне свято підприємці відзначатимуть у першу неділю вересня.