Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч з бізнесом Рівненщини

опубліковано 31 серпня 2022 о 13:30

Цього тижня, в ході традиційної зустрічі з представниками бізнес-спільноти Рівненщини, представники влади та підприємці обговорили актуальні питання, що турбують бізнес. Зокрема, обговорили окремі питання щодо роботи системи автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків, актуальні питання діяльності підприємств аграрного сектору, перспективи розвитку експортного потенціалу місцевих виробників, питання трудових відносин та ряд інших.

«Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий і головним завданням для нас залишається підтримка бізнесу поряд із забезпеченням критично необхідного для країни наповнення бюджету. Податківці Рівненщини максимально підтримують та надають консультативну допомогу всім платникам податків, зокрема і платниками ПДВ, для того, щоб допомогти їм виконати свої податкові зобов’язання», – акцентував в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий.

Керівник податкової служби області звернув увагу на новий дієвий  формат співпраці з громадськістю та бізнесом – комунікаційну податкову платформу, який сприятиме ефективній комунікації з профільними бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.

В ході зустрічі представники бізнесу отримали відповіді на актуальні питання ведення підприємницької діяльності.