Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: оподаткування операцій при експорті сільськогосподарської продукції

опубліковано 19 вересня 2022 о 16:41

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області працює новий формат спілкування з платниками – Комунікаційна податкова платформа. Її головне завдання – забезпечити ефективний зворотній зв’язок між платниками і податковою службою області.

Зокрема, ГУ ДПС в області створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою rv.ikc@tax.gov.ua. На цю скриньку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись з актуальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення зустрічей за визначеною тематикою.

Сьогодні, за зверненням ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» на Комунікаційну податкову платформу,  відбулась зустріч в. о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області  Владислава Грабового та  заступника голови Ради ТВ АППУ в Рівненській області Лариси Садової. В ході заходу обговорили нагальні питання, які сьогодні цікавлять сільськогосподарських товаровиробників Рівненщини, зокрема, питання валютного контролю при  експорті сільськогосподарської продукції, заповненні податкової накладної при експорті товарів та інші актуальні питання щодо особливостей оподаткування ПДВ у воєнний час.

Представники ТВ АППУ у Рівненській області отримали фахові відповіді на питання, які їх цікавили,  та  подякували за  співпрацю.

Запрошуємо платників податків до спілкування за допомогою Комунікаційної податкової платформи!