Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більшість суб’єктів господарювання Рівненщини обирають електронний формат звітування

опубліковано 26 жовтня 2022 о 08:14

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що більшість суб’єктів господарювання Рівненщини обрали електронний формат спілкування з податковою службою за посередництвом електронних сервісів ДПС, які дозволяють дистанційно  формувати та подавати звітність, отримувати необхідну інформацію, довідки, консультації, виконувати податкові зобов’язання тощо.

Зокрема, через найпопулярніший сервіс Електронний кабінет за січень-вересень 2022 року надійшло 51630 звітних документів. Кількість звітів поданих платниками податків через е-mail зросла у порівнянні з відповідним періодом 2021 року на 13% та складає 342,6 тис звітів.

В цілому, частка  поданих звітних документів засобами комунікаційного зв’язку в загальній кількості поданої звітності становить 97,8 відсотка, ріст у порівнянні з минулим роком склав 6,2 відсотка.

Нагадуємо, що робота в Електронному кабінеті здійснюється через мережу Internet та не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення. Електронним кабінетом можна скористатись як з персональних комп’ютерів, так і з смартпристроїв.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua або через вебпортал ДПС.