Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Погашення податкової заборгованості – це додаткові джерела надходжень до бюджету, вкрай важливі для підтримки держави під час воєнного стану

опубліковано 01 листопада 2022 о 11:37

Недонадходження податків до місцевих та державного бюджетів у запланованих обсягах з причини накопичення податкового боргу безпосередньо впливає на формування та стабільність фінансової системи держави та на фінансування програм соціально-економічного розвитку. Тому питання погашення податкової заборгованості, у тому числі і з єдиного соціального внеску, - в пріоритетах роботи податкової служби Рівненщини.

Саме  ця тема була обговорена в ході зустрічі керівництва Головного управління ДПС у Рівненській області з представниками ДП «Рівненський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України».

В ході спілкування також було розглянуто й інші проблемні питання, які виникають під час провадження господарської діяльності підприємства.

Як наголосив в.о. начальника ГУ ДПС в області Владислав Грабовий, визначення шляхів та перспектив погашення податкової заборгованості надасть можливість отримати  додаткові джерела надходжень до бюджету, що вкрай важливо для  підтримки держави під час воєнного стану.