Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 10 місяців цього року платники податків Рівненщини сплатили до бюджету майже 11,5 мільярдів гривень

опубліковано 02 листопада 2022 о 10:29

На Рівненщині, порівняно з січнем  -жовтнем минулого мирного року, приріст надходжень становить 21,4% або плюс 2 млрд 24 млн гривень. Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий та додав, що за 10 місяців цього року до бюджетів усіх рівнів надійшло 11 мільярдів 469 мільйонів гривень. Зокрема, надходження до державного бюджету становлять 4,5 млрд грн, це на 17,3% більше, ніж у січні-жовтні 2021 року. До місцевих бюджетів платниками податків сплачено 6,9 млрд грн,  що більше як минулого року на 1,4 млрд  гривень.

Крім того, роботодавцями та самозайнятими особами сплачено у січні-жовтні поточного року 7,6 млрд грн єдиного внеску на загальнодержавне обов’язкове соціальне страхування (на понад третину більше відповідного періоду 2021 року), що вкрай важливо для своєчасної та повної виплати пенсій та соціальних виплат.

«Незважаючи на війну, бізнес Рівненщини працює над відновленням економіки регіону. Дякую відповідальним платникам податків, які підтримують нашу державу у складний воєнний час: працюють, зберігають робочі місця та сумлінно сплачують до бюджету податки», - зазначив Владислав Грабовий.