Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Рівненщини перерахували до місцевого бюджету 7 мільярдів гривень

опубліковано 07 листопада 2022 о 13:55

За результатами діяльності впродовж січня – жовтня 2022 року платники податків Рівненщини сплатили до місцевого бюджету 6 млрд 976 млн гривень. Ця сума перевищує надходження десяти місяців минулого року  на 1,4 млрд гривень.

У розрізі надходжень найбільші суми до скарбниць громад було перераховано з таких платежів, як:  податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, податку на нерухоме майно.

Зокрема, платники перерахували 5,4 млрд грн податку на доходи з фізичних осіб, що на  1,3 млрд грн більше, ніж минулого року. Представники малого бізнесу сплатили 743 млн грн єдиного податку, а це на 40 млн грн більше, ніж за десять місяців 2021 року. Надходження від земельного податку склали 425 млн гривень, що перевищило надходження  минулого року на 6 млн гривень.

Висловлюємо щиру вдячність керівникам підприємств, установ та організацій, приватним підприємцям, які в період війни  забезпечують належну сплату податкових платежів. Саме завдяки відповідальній сплаті податків і зборів тримається фінансова оборона України.