Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Суб’єкти господарювання та громадяни можуть отримати інформаційно-довідкові послуги засобами телефонного зв’язку

опубліковано 29 листопада 2022 о 12:33

В ГУ ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків, що вони мають можливість отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оnline зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0 800 501 007  (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку).

Для зручності отримання інформаційно-довідкових послуг за телефоном та можливості вибору бажаного напряму послуг за допомогою автовідповідача телефонний апарат має працювати в тоновому режимі набору номера.

Тоновий режим набору номера означає, що при натисканні будь-якої кнопки на телефонному апараті в слухавці має звучати короткий мелодійний гудок. Звучання при наборі номера характерного «клацання» означає, що телефонний апарат працює у режимі імпульсного набору номерів.

Для переведення телефонного апарату в тоновий режим необхідно натиснути кнопку [*] – зірочка або перевести перемикач на корпусі телефону/на слухавці у положення «Tone» (Тон).

Мобільні телефони переводити в тоновий режим не потрібно.

У дискових телефонних апаратах відсутня можливість тонового набору номера.

Для отримання інформаційно-довідкових послуг у період воєнного стану телефонуйте щоденно з 8:00 до 19:00, у п’ятницю з 8:00 до 18:00 (крім суботи та неділі).

Інформація, яка надається за допомогою автовідповідача, систематизована за напрямами у дворівневому IVR. Детальніше – за посиланням https://tax.gov.ua/others/kontakt-tsentr/ .

Зверніть увагу, що для самостійного пошуку відповіді на запитання необхідно зайти в Інтернет мережі на Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс або на вебпортал ДПС у розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» або надіслати запитання на електронну адресу:  idd@tax.gov.ua.

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру ДПС зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13.

 

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Комунікаційна платформа ГУ ДПС у Рівненській області: електронна скринька rv.ikc@tax.gov.ua