Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Суб’єкти господарювання Рівненщини, в цей непростий для країни час, продовжують наповнювати державну скарбницю

опубліковано 02 грудня 2022 о 08:49

В ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що надходження до Зведеного бюджету країни за 11 місяців 2022 року склали майже 13 млрд гривень. За словами в.о.начальника податкової служби області Владислава Грабового,  надходження збільшились у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 2,3 млрд або на 21,4 відсотка. 

Зокрема, до Державного бюджету від платників податків Рівненщини надійшло 5,1 млрд, а місцеві бюджети, відповідно, отримали  7,8  млрд гривень.

В розрізі окремих платежів: збір по ПДВ за січень – листопад склав 2 млрд грн. (+ 2 відсотки до минулого року), 7,6 млрд грн податку на доходи фізичних осіб (+ 33,6 відс.), 602,2 млн грн - військового збору (+ 35,8 відс.).

Крім того, надходження єдиного внесу на загальнообов'язкове державне соціальне страхування склали 8,5  млрд грн, що більше як за 11 місяців 2021 року на 2,5  млрд гривень.

Велика подяка усім суб’єктам господарювання, які в цей непростий для країни час працюють, зберігають робочі місця та продовжують наповнювати скарбницю держави.


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Комунікаційна платформа ГУ ДПС у Рівненській області: електронна скринька rv.ikc@tax.gov.ua