Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники можуть щоденно ознайомлюватись із роз'яснювальними та інформаційними матеріалами на он-лайн платформах податкової служби

опубліковано 02 грудня 2022 о 09:07

Не секрет, що сьогодні  діджитал – це спосіб доносити інформацію, дистанційно надавати послуги в режимі реального часу, спілкуватися з широкою аудиторією, і все це робити  з мінімальними витратами часу. Той, хто працює в аналоговому форматі, випадає із  сучасної загальної картини та ризикує втратити партнерів і споживачів. Тому, ставати цифровими – це вимога сьогодення.

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків, що для забезпечення максимального інформування громадян і бізнес спільноти про діяльність податкової служби та  податкові новації , найбільш оперативним джерелом інформації є мережа Інтернет.

Платники мають можливість щоденно ознайомлюватись із роз'яснювальними та інформаційними матеріалами на таких інформаційних платформах, як вебпортал ДПС України, субсайт Головного управління ДПС у Рівненській області, сторінки у соціальній мережі Фейсбук ДПС України та Фейсбук ГУ ДПС у Рівненській області, на Ю-туб каналі та Телеграм-каналі ДПС України. А завдяки сервісу «InfoTAX» платники податків мають можливість отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, терміни подання звітності та сплати податків, інформацію із СЕА ПДВ та СЕА РПСЕ тощо.

Запровадження таких сервісів - це продовження розпочатого ДПС курсу на максимально дистанційне спілкування з платниками податків та якісно новий рівень послуг. Це відповідь на запит платників у мобільності отримання послуг.

Приєднуйтесь до користувачів податкових інформаційних платформ!


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Комунікаційна платформа ГУ ДПС у Рівненській області: електронна скринька rv.ikc@tax.gov.ua