Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про підтримку бізнесу – в ході традиційної зустрічі

опубліковано 08 грудня 2022 о 12:57

Державні програми підтримки підприємств, розвиток експортного потенціалу регіону, продовольчу безпеку, підготовку кадрів, відповідно до потреб ринку праці, та інші питання обговорили в ході зустрічі з бізнесом Рівненщини. З 24 лютого проведення таких зустрічей, що були започатковані за ініціативи начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля,  уже стали традиційними.

Участь у заході взяв в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий.

Під час спілкування, разом з місцевим та релокованим бізнесом, підсумували рік, обговорили нові можливості та грантові програми для підтримки підприємств.

Як зазначив Віталій Коваль, разом з бізнесом вдалося підняти економіку Рівненщини, адаптувати її до нових реалій. «Сьогодні кожен працює на Перемогу. Підтримує військових, переселенців та мешканців регіонів, постраждалих внаслідок бойових дій. І разом – ми сила, яку не здолати!», - акцентував керівник ОВА.

В ході обговорення важливих питань керівник податкової служби Рівненщини звернув увагу на актуальні нововведення податкового законодавства, запроваджені на час дії воєнного стану, та запросив представників бізнесу до спілкування за допомогою Комунікаційної податкової платформи, яка забезпечує ефективний зворотній зв’язок між платниками податків та податковою службою області.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Комунікаційна платформа ГУ ДПС у Рівненській області: електронна скринька rv.ikc@tax.gov.ua