Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Малий бізнес Рівненщини сплатив до бюджету понад 820 мільйонів гривень єдиного податку

опубліковано 09 грудня 2022 о 09:15

Протягом січня-листопада 2022 року суб’єкти господарювання Рівненщини, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів 826,9 млн грн єдиного податку. У порівнянні з відповідним періодом 2021 року надходження цього платежу зросли на 9 млн гривень. Про це повідомляють у  податковій службі області.

Від фізичних осіб – підприємців надійшло 650,1 млн грн єдиного податку, від юридичних осіб – 109,1 млн грн, від сільськогосподарських товаровиробників-платників єдиного податку ІV групи – 67,6 млн гривень.

Податківці наголошують,  що єдиний податок від малого підприємництва є одним із податкових платежів, надходження яких стабільно поповнюють місцеві бюджети та забезпечують фінансування територіальних громад.

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області дякують представникам малого бізнесу за згуртованість та розуміння того, як важливо сьогодні своєчасно та в повному обсязі сплачувати податки. Лише разом та спільними зусиллями ми будемо сильними та переможемо ворога.


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Комунікаційна платформа ГУ ДПС у Рівненській області: електронна скринька rv.ikc@tax.gov.ua