Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові борги платників податків Рівненщини зменшились на понад 102 мільйони гривень

опубліковано 14 грудня 2022 о 09:48

 В ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що за рахунок вжитих заходів з погашення податкового боргу за січень-листопад 2022 року забезпечено надходження до Зведеного бюджету в сумі 102,6 млн грн, у тому числі до державного бюджету надійшло 83,9 млн грн, місцеві бюджети отримали, відповідно, 18,7 млн гривень. Зокрема, майже третину вказаної суми платники податків Рівненщини погасили самостійно.

Податківці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану податкова служба максимально лояльна у спілкуванні з платниками податків. Але й представники бізнесу і громадяни мають розуміти: кожна гривня, сплачена до бюджету, - це важлива складова економічного фронту та реальна допомога ЗСУ.

Тож, враховуючи виклики сьогодення, звертаємося до платників, які вже допустили виникнення податкового боргу, з пропозицією виявити громадянську відповідальність перед державою та суспільством, здійснити сплату податкових зобов’язань та в майбутньому не допускати утворення нового податкового боргу.

Нагадаємо, перевірити стан розрахунків з бюджетами платники можуть у приватній частині Електронного кабінету: https://cabinet.tax.gov.ua/tax-account.