Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту

опубліковано 27 грудня 2022 о 08:38

Податківці Рівненщини багато років поспіль є активними учасниками начальних та науково – практичних заходів, організованих Національним університетом водного господарства та природокористування. Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту. Держава підтримує як громадян, так і бізнес. Тож саме питання новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану стали провідною темою зустрічі в. о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислава Грабового з науковцями та студентами кафедри обліку і аудиту НУВГП.


В ході спілкування керівник податкової служби Рівненщини акцентував увагу на необхідності своєчасної та повної сплати податкових зобов’язань платниками податків. Адже сьогодні економіка не менш важливіша за зброю, вона є ефективним щитом, який тримає оборону країни.

Владислав Грабовий зазначив, що в  надскладних умовах воєнного часу аналіз та облік є першочерговими функціями забезпечення економічної безпеки держави і без цих напрямків прогнозувати перспективи та стратегічні вектори розвитку – неможливо, тому Україні дуже потрібні кваліфіковані фахівці - економісти та бухгалтери.