Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сьогодні економічний фронт такий же важливий, як і військовий

опубліковано 18 січня 2023 о 15:58

На цьому наголосили в ході традиційної зустрічі керівництва Рівненської ОВА з представниками місцевого бізнесу. У заході взяв участь в.о. начальника  ГУ  ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий.

Як зазначив начальник Рівненської ОВА  Віталій Коваль,  сьогодні, в умовах воєнного стану, особливо важливо чути підприємців і допомагати їм. Тож під час зустрічі бізнесменам нагадали про державні програми підтримки та висловили вдячність за своєчасну сплату податків до бюджетів. 

«В області простежується позитивна динаміка надходжень до місцевих бюджетів – власні доходи зросли у порівнянні з 2021 роком на 23,5%. Це дозволяє забезпечити функціонування соціальної сфери та вирішення першочергових завдань розвитку громад», - наголосив Віталій Коваль.  

Під час зустрічі обговорили прикладні питання, які цікавили представників бізнесу. Як зазначив керівник податкової служби області, ДПС завжди відкрита до спілкування для вирішення проблемних питань з метою забезпечення балансу інтересів платників податків та податкової служби.