Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Власникам землі та об’єктів нерухомості Рівненщини необхідно погасити заборговані майнові податки

опубліковано 30 січня 2023 о 09:22

Головне управління ДПС у Рівненській області звертається до платників податків, які мають незначні суми податкової заборгованості. Зокрема, станом на початок 2023 року майже 26 тисяч платників Рівненщини мають заборгованість перед місцевими бюджетами до 100 грн в загальній сумі 1136,7 тис гривень. Як правило, це заборгованість за майновими податками.

Пам’ятайте, що   своєчасно сплачені податки - одна з передумов фінансової стабільності громад та держави в цілому.

Тож звертаємо увагу, що окрім поточних платежів, що є обов’язковими для сплати на територіях, де не ведуться бойові дії, власникам землі та об’єктів нерухомості Рівненщини слід погасити заборговані майнові податки, а підприємцям – заборговані суми єдиного податку.

Платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет, або звернутись до ЦОП. Центри обслуговування платників на постійній основі надають адміністративні послуги платникам податків, тобто всю необхідну інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань можна отримати безпосередньо в інспектора.

Ознайомитись з адресами та номерами телефонів ЦОПів можна за посиланням:

https://rv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda

Закликаємо громадян та суб’єктів господарювання провести звірку за платежами, перевірити відсутність чи наявність податкового боргу, сплатити податки, щоб максимально підтримати економіку у цей важкий час, фінансову стабільність країни та забезпечити надходження коштів до бюджетів усіх рівнів.