Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час «гарячої лінії» податківці Рівненщини  відповідали на запитання платників

опубліковано 17 лютого 2023 о 08:21

 

 В Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему " Звернення громадян та порядок доступу до публічної інформації". На запитання платників відповідала завідувач сектору розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації Наталія Кожевнікова.

В ході «гарячої лінії» дозвонювачі, зокрема, цікавились питанням  за якою адресою можна направити звернення до податкової служби області.

Відповідаючи на запитання, Наталія Кожевнікова зазначила, що громадяни можуть надіслати свої звернення до Головного управління ДПС у Рівненській області, з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку на електронну адресу rv.zvernennya@tax.gov.ua, у вигляді сканкопії або фотокопії письмового звернення з підписом громадянина або підписане кваліфікованим електронним підписом, або поштою, особисто чи через уповноважену особу на адресу 33023, вул. Відінська, 12, м. Рівне, Рівненська область.

Також платників цікавили питання термінів розгляду звернень громадян та порядок оформлення запиту на отримання публічної інформації.

В ході спілкування платники отримали відповіді на свої запитання.