Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнес Рівненщини сплатив понад 227 мільйонів гривень ПДВ  

опубліковано 20 лютого 2023 о 09:42

У січні  суб’єкти господарювання Рівненської області спрямували до державного бюджету 227 мільйонів  440 тисяч гривень податку на додану вартість, що на майже 42 мільйони гривень, або 22%, перевищує очікувані показники.

На рахунки платників у січні поточного року відшкодовано з бюджету  понад 223 мільйони гривень податку на додану вартість.

В ГУ ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків, що з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних можна звертатись як на податкові платформи, так і на телефонні «гарячі лінії», які функціонують у територіальних органах ДПС.

Перелік «гарячих ліній» територіальних органів ДПС з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН.

Тож, якщо у вас виникли питання щодо зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, внесення до категорії ризикових, розгляду Таблиць даних платника податку на додану вартість, отримати відповіді можна за телефонами гарячої лінії ГУ ДПС у Рівненській області (0362)692-597, 0933471224. «Гаряча лінія» працює у робочі дні з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю – з 8.00 до 15.45 (під час повітряної тривоги телефон не працює).

Крім того, у Головному управлінні ДПС в області працює комунікаційна податкова платформа: надіславши звернення на електронну скриньку  rv.ikc@tax.gov.ua представники інститутів громадянського суспільства та бізнесу можуть оперативно та якісно комунікувати з податківцями. Для пришвидшення розгляду питань, які направляються на платформу,  рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання  (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті. 

Також для отримання інформаційно-довідкових послуг із зазначених питань можна звертатись до Контакт-центру ДПС за тел. 0-800-501-007 (обрати напрямок «9»).