Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця у популяризації податкових знань триває

опубліковано 20 лютого 2023 о 10:04

Днями податківці Рівненщини та науковці Навчально-наукового інституту економіки та менеджменту НУВГП провели широку дискусію з питань налагодження скоординованої  та тісної співпраці з практичної підготовки здобувачів вищої освіти щодо вивчення теорії і практики оподаткування та обміну досвідом  фахівців установ.

Як зазначила заступник начальника ГУ ДПС у Рівненській області Зоя Хоній, обмін досвідом провідних фахівців, участь у спільних заходах, проектах, а також наданні допомоги в стажуванні, проходженні практик студентами сприятиме популяризації податкових знань та фаху податківця. «Для нас важливою є співпраця з науковцями, надання молодому поколінню інформації з практичної сторони застосування податкового законодавства. Така синергія дасть можливість майбутнім платникам податків, а можливо й майбутнім податківцям, реалізувати власні ідеї, проявити свій потенціал, та сприятиме розвитку партнерських відносин між установами», - акцентувала Зоя Хоній.

Директор ННІЕМ, професор Наталія Ковшун підкреслила, що сьогодні фахівців з фінансів, аудиту, обліку і оподаткування, які мають ґрунтовні знання, володіють різноманітними компетентностями та мають практичні навички, є затребуваними на ринку праці. Тому спільна організація наукових конференцій, семінарів та інших важливих заходів поліпшить практичну складову освітнього процесу. Та, безперечно, буде корисною і для науковців, і для податківців.