Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбулась зустріч зі студентами

опубліковано 08 березня 2023 о 11:06

Фінансова грамотність молоді є необхідною передумовою формування податкової культури суспільства в цілому, адже майбутнім кожної країни є молодь - її інтелектуальний потенціал, основа економічного, політичного і суспільного розвитку.

«Коли виникли податки?», - саме з такого запитання розпочалась зустріч студентів Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу з представником Головного управління ДПС Рівненській області.

Майбутні фінансисти  зацікавлено слухали лекцію про історію виникнення податків, їх роль та значення у державотворенні, цікавились діючими системами оподаткування та порядком сплати податків громадянами.

Студенти також закріпили отримані знання, відгадуючи податкові ребуси та кросворди. Приємно, що молодь досить непогано орієнтується в податковому законодавстві, чимало знає про оподаткування, хоча тільки почали вивчати цей предмет.

На завершення зустрічі податківці запросили студентів самостійно поповнювати такі важливі у їх майбутній роботі знання, відвідуючи офіційний портал Державної податкової служби України (tax.gov.ua), суб-сайт територіальних органів ДПС у Рівненській області (rv.tax.gov.ua), а також сторінки ДПС у соцмережах.