Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти технічного коледжу ознайомились з роботою податківців

опубліковано 09 березня 2023 о 15:30

Сьогодні податківці Рівного зустрічали майбутніх фінансистів – студентів Рівненського технічного фахового коледжу Національного університету водного господарства та природокористування України, які завітали на екскурсію.

Студентів зустріла начальник ДПІ у місті Рівному ГУ ДПС у Рівненській області Людмила Сучик.  Вона ознайомила молодь з роботою Центру обслуговування платників.

Студенти дізналися про можливість подання звітності в електронному вигляді, як отримати консультації та адміністративні послуги,  що надаються ЦОПом.

Також, присутні почули про електронні сервіси податкової служби та акредитований центр сертифікації ключів, де безкоштовно можна отримати ключі електронного цифрового підпису.  А ще дізнались, що завдяки електронним сервісам, соціальним мережам  та чат-ботам податкової служби платники податків можуть бути поінформовані про всі новації податкового законодавства, звітування, про результати роботи податківців.

На жаль, спілкування студентів та працівників податкової служби перервала чергова повітряна тривога, але це не стане на заваді майбутнім зустрічам.

Все буде Україна!