Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС – в ході інтерактивного навчання

опубліковано 10 березня 2023 о 08:57

Сьогодні ми живемо у світі, де знання постійно оновлюються, де професійні функції все більше узагальнюються, а форми і способи навчання  постійно вдосконалюються. Тож  саме з метою отримання практичних навиків щодо застосування податкового законодавства та отримання дистанційних послуг податкової служби  в ГУ ДПС у Рівненській області був організований воркшоп для  здобувачів освіти Національного університету водного господарства та природокористування.

Модератором заходу виступила  завідувач сектору організації роботи ЦОП, надання адміністративних послуг та податкових сервісів Галина Крат. 

В ході воркшопу студенти ознайомились як працювати в Електронному кабінеті платника та дистанційно отримувати послуги  податкової служби.

Саме завдяки такій формі інтерактивного навчання учасники мали змогу виконати низку практичних дій, зокрема з реєстрації новітнього програмного РРО, що в подальшому дозволить застосовувати ними норми податкового законодавства щодо розрахункових операцій без порушень.

Тож учасники навчання отримали корисні знання через високу інтенсивність групової взаємодії та активність.