Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо змін у порядку визначення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств резидентом  ДІЯ CІТІ, якщо при здійсненні операцій, що є об’єктом оподаткування відповідно до п.п. 141.9 прим.1 .2 П. 141.9 прим.1 ст. 141 Податкового кодексу, першою

опубліковано 15 березня 2023 о 08:28

ГУ ДПС у Рівненській області  інформує, що податкові зобов’язання з податку на прибуток підприємств резидентом Дія Сіті – платником податку на особливих умовах визначаються у податковій декларації, яка подається за результатами податкового (звітного) року, протягом якого за операціями, що є об’єктом оподаткування, відбулася одна з подій, встановлених Кодексом.

До таких подій з 01.04.2023, зокрема, буде відноситись сплата коштів готівкою або з рахунків не тільки в українських банках, але й небанківських надавачах платіжних послуг/ електронних гаманців, відкритих в емітентах електронних грошей.

Це передбачено змінами, внесеними до Податкового кодексу України Законом України від 12 січня 2023 року № 2888-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо платіжних послуг».

Додатково: Інформаційний лист № 2/2023, ознайомитися з яким можна тут.