Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про конструктивний діалог між владою, бізнесом, громадськістю та створення сприятливих умов для аграрного розвитку – під час форуму «Ферми Перемоги - 2023»

опубліковано 12 вересня 2023 о 17:23

Сьогодні в.о.начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрій Троцко  прийняв участь у роботі міжрегіонального аграрного форуму «Ферми Перемоги», учасниками якого стали господарники не лише з Рівненської області, а й Волині, Київщини, Хмельниччини і Тернопільщини. Також до форуму долучилися керівники молоко- та м’ясопереробних заводів і міжнародних донорських організацій. Загалом – понад 100 учасників.

Відкрив захід начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який  наголосив, що задля успішності бізнесу, підприємствам необхідно об’єднуватися в спільноти, і головне завдання - створювати додану вартість в Україні.

В ході трьох панельних сесій йшлося про наслідки війни, втрати всеукраїнського ринку, кадровий потенціал, кредитування, гуманітарну підтримку, нові виклики і нові можливості експорту та переробки продукції та її збут, релокацію бізнесу.

Форум відбувся за сприяння Рівненської ОВА спільно з Програмою розвитку ООН в Україні у рамках проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку» за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»).