Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Напрями спільної роботи закріплено Угодою про співпрацю та взаємодію

опубліковано 14 вересня 2023 о 15:20

Місцевий осередок громадської організації «Всеукраїнської асоціація ветеранів державної податкової служби України» тісно співпрацює із Головним управлінням ДПС у Рівненській області. Адже потенціал і величезний досвід фахівців податкової справи, які мають практику впровадження законодавчих змін, часто стають в нагоді теперішнім працівникам відомства у здійсненні службової діяльності.

Ветерани активно долучаються й до волонтерського руху та просвітницьких заходів для платників податків, сприяють соціальній адаптації фахівців податкової справи, які вийшли на заслужений відпочинок. Тож досвід, знання та навички професіоналів-ветеранів ДПС, як ніколи, важливі для якісних змін у податковій службі, - на цьому наголосили під час зустрічі керівництва ГУ ДПС в області з членами ветеранської організації.

Під час заходу в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Андрій Троцко та голова Ради Місцевого осередку ГО «Всеукраїнської асоціації ветеранів державної податкової служби України» Рівненської області Тетяна Подсада підписали Угоду про співпрацю та взаємодію між організаціями, закріпивши цим напрями спільної роботи у плані захисту прав, підтримки законних інтересів ветеранів податкової служби, збереження і примноження кращих традицій, що склалися в територіальних органах податкової служби краю, популяризації податкової культури серед платників податків та інших напрямків співпраці.