Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Контакт-центр ДПС - інформаційна підтримка та допомога платникам податків

опубліковано 03 листопада 2023 о 11:04

Для інформаційної підтримки та допомоги платникам податків щодо стану обробки податкової звітності, реєстрації податкових накладних, функціонування електронних сервісів та отримання інформаційно-довідкових послуг функціонує Контакт-центр ДПС, в який можна звернутися за номером тел. 0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів – за тарифами операторів мобільного зв’язку, телефонуйте щоденно з 8:00 до 19:00, у п’ятницю з 8:00 до 18:00 (крім суботи та неділі), або звернувшись до чату Контакт-центру Податкової у месенджерах:

  • Viber, натисніть тут.
  • Telegram, натисніть тут.

Також приєднатись до чату Контакт-центру Податкової можна безпосередньо на Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (zir.tax.gov.ua) або надіславши запитання/повідомлення на електронну адресу: idd@tax.gov.ua.

Разом з тим у кожному регіоні України працюють «гарячі лінії», за якими надаються консультації платникам податків (https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial).

Всю необхідну інформацію можна знайти на головній сторінці вебпорталу Державної податкової служби України за посиланням https://tax.gov.ua  та субсайті Головного управління ДПС у Рівненській області https://rv.tax.gov.ua/.