Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівненщини за десять місяців 2023 року опрацювали 188 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 16 листопада 2023 о 10:36

У січні – жовтні 2023 року ГУ ДПС у Рівненській області опрацьовано 188 запитів на отримання публічної інформації, які надійшли поштою та електронною поштою, за результатами розгляду яких надано 184 відповіді, 2 запити не відповідали вимогам ст.1 Закону №2939-VI «Про доступ до публічної інформації» та по 2 запитах термін надання відповіді не настав.

Найбільше запитів на отримання публічної інформації надійшло від фізичних осіб – 147 (або 79 %). Відповідно від юридичних осіб – 33 та 6 запитів на отримання публічної інформації - від об’єднань громадян.

За результатами розгляду задоволено 135 запитів (72,6 % від загальної кількості розглянутих запитів), відмовлено в задоволенні відповідно до статті 22 Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації» - 49 запитів (26,3 % від загальної кількості розглянутих документів).

Переважну більшість запитувачів цікавила податкова інформація. Зокрема, запитувачі зверталися з проханням надати інформацію щодо:  невідповідності в таблиці даних платника податку на додану вартість;  критеріїв ризиковості платника податків; податкового боргу; сплати податків та єдиного соціального внеску; обліку та реєстрації платників податків.

Більше інформації про доступ до публічної інформації – за посиланням https://rv.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/dostup-do-publichnoi-info.