Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у рамках Комунікаційної платформи провели податківці Рівненщини

опубліковано 13 грудня 2023 о 09:22

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області в рамках роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася чергова  зустріч заступника начальника податкової служби області Юрія Гурського з представника бізнесу – членами Ради ТВ АППУ в Рівненській області, за участі  заступника голови Ради ТВ АППУ Лариси Садової, начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Ігоря Корди та заступника начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Віктора Полюховича.

Під час зустрічі, зокрема, обговорювались питання щодо  змін, запроваджених постановою КМУ від 07.11.2023 № 1154, до порядків, затверджених постановою КМУ від 11.12.2019 № 1165 щодо зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН.

В ході заходу Юрій Гурський зазначив, що податкова служба Рівненщини завжди на стороні сумлінного платника податків і зацікавлена у тому, щоб бізнес ефективно працював, розвивався та сплачував податки. Тож податківці області оперативно надають консультації щодо підготовки пакету документів, необхідних для швидкого розблокування ПН чи РК платникам реального сектору економіки, які добросовісно сплачують податки до бюджету.

Нагадуємо, що в ГУ ДПС в області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку може звернутися будь-який платник чи представник громадського об’єднання, для оперативного вирішення питань, у тому числі й щодо розблокування податкових накладних. Для цього необхідно написати звернення на електронну адресу rv.ikc@tax.gov.ua. У швидкі терміни адресату буде запропоновано механізм вирішення проблеми.