Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підтримуємо захисників України

опубліковано 14 грудня 2023 о 16:40

Сьогодні, у ці важкі для України часи, кожен із нас відчуває персональну відповідальність за долю держави. Наші захисники та захисниці щоденно стримують ворога на передовій. Вони потребують нашої регулярної та прогнозованої допомоги. 

Працівники Головного управління ДПС у Рівненській області продовжують підтримувати  військових. Нещодавно, до переданої адресної допомоги пораненим бійцям, податківці здійснили оплату зв’язку (старлінк) пересувному шпиталю, передали одяг, медикаменти та пальне для військових.

Податківці роблять свій посильний внесок у велику Перемогу: донатять на ЗСУ, плетуть маскувальні сітки, які так потрібні нашим захисникам, в’яжуть носки  та роблять окопні свічки, щоб підтримати наших воїнів. До цього долучаються  діти  працівників та ветерани служби, які також вносять свій посильний внесок у корисну справу.  

«Сьогодні ніхто не повинен  стояти осторонь. Ми щиро вдячні всім, хто долучається до такої вкрай потрібної роботи», - ділиться  голова Ради профспілки податкової служби області Тетяна Посада та додає, що податківці також є активними учасниками волонтерського руху, за що отримали подяку  від Рівненської єпархії ПЦУ.

Дякуємо нашим захисникам за мужність і відвагу, непохитно віримо в Збройні сили України та в нашу Перемогу!