Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кампанія декларування доходів громадян: як оперативно отримати відомості про свої доходи

опубліковано 18 січня 2024 о 09:53

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує громадянам, що стартувала кампанія декларування доходів, отриманих у 2023 році.

Для оперативного отримання відомостей про доходи, які знадобляться при заповненні декларації про майновий стан і доходи, пропонуємо скористатись мобільним застосунком «Моя податкова».

Для цього необхідно завантажити в App Store/Google Play мобільний застосунок «Моя податкова», ідентифікуватися онлайн з використанням КЕП або хмарного підпису.

У розділі «Послуги» обирається «Отримати відомості про суми виплачених доходів» і вказується необхідний період – результат за 5 хвилин.

Звертаємо увагу, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються починаючи з І кварталу 1998 року за  будь-які п’ять років (по квартально), з І кварталу 2021 року поквартально в розрізі місяців із зазначенням номера кварталу та місяця, відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 50 днів після його закінчення.

Також звертаємо увагу, що швидко отримати відомості про доходи можна у меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету.