Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День Соборності України!

опубліковано 22 січня 2024 о 15:00

22 січня 1918 року – цей день закарбувався назавжди в серці кожного українця, адже вперше було проголошено українську незалежність, що в свою чергу призвело до об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в одну цілісну державу.

Наразі ми як ніколи відчуваємо важливість цього свята і вшановуємо всіх українців, які пройшли через багато випробувань, здобувши власну незалежну державу у 1991 році та роблять це і донині. Тому саме зараз у відповідь на російську агресію ми показуємо свою згуртованість, рішучість та цілеспрямованість, адже маємо одну спільну мету - незалежна, демократична і соборна Україна.

Сьогодні, в.о.начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрій Троцко прийняв участь в урочистостях з нагоди державного свята -  Дня Соборності України. Представники влади, військові, силовики та громадськість Рівненщини поклали квіти до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну», що на майдані Магдебурського права Рівного. Також до покладання приєдналися і переселенці, зокрема, представники Чмирівської сільської військової адміністрації та Біловодської селищної військової адміністрації, що з Луганщини. Присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув за Україну.

Наша єдність – наша зброя!