Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завдяки сумлінним платникам податків Рівненщина має суттєвий приріст бюджетних надходжень

опубліковано 26 січня 2024 о 16:34

Актуальні питання щодо державної підтримки бізнесу в умовах воєнного стану, зокрема кредитування, гранти, інвестиції, сьогодні обговорили представники влади і бізнесу під час традиційної зустрічі, участь у якій взяв в.о.начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрій Троцко.

В ході зустрічі було наголошено, що за майже два роки війни на Рівненщині не лише не зменшилась кількість фізичних осіб-підприємців, але й зросла на понад 15% та становить 44,7 тисяч осіб. Це свідчить про адаптацію та гнучкість бізнесу, а також ефективні державні та місцеві програми.

«Завдяки сумлінним платникам податків та активній участі бізнесу маємо суттєвий приріст бюджетних надходжень. Зокрема, за 2023 рік загалом по області до держбюджету надійшло майже на третину більше коштів, ні за попередній рік»-, зазначив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Досить символічно, що зустріч із бізнесом співпала з приїздом голови Фонду державного майна України Віталія Коваля, який на посаді начальника Рівненської ОВА започаткував таку платформу, що стала одним з найкращих комунікаційних майданчиків на Рівненщині.