Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівненщини у 2023 році опрацювали більше 200 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 01 лютого 2024 о 09:27

У 2023 році ГУ ДПС у Рівненській області опрацьовано 206 запитів на отримання публічної інформації, які надійшли поштою та електронною поштою, за результатами розгляду яких надано 204 відповіді, 2 запити не відповідали вимогам ст.1 Закону №2939-VI «Про доступ до публічної інформації».

Найбільше запитів на отримання публічної інформації надійшло від фізичних осіб – 159 (або 78 %). Відповідно від юридичних осіб надійшло 38 запитів та 7 - від об’єднань громадян.

За результатами розгляду задоволено 150 запитів (73,5 % від загальної кількості розглянутих запитів), відмовлено в задоволенні відповідно до статті 22 Закону №2939 - 52 запитам (25,5 % від загальної кількості).

Переважну більшість запитувачів цікавила податкова інформація. Зокрема, платники  зверталися з проханням надати інформацію щодо: надання копій документів; невідповідності в таблиці даних платника податку на додану вартість;  критеріїв ризиковості платника податків; податкового боргу; сплати податків та єдиного соціального внеску; обліку та реєстрації платників податків; діяльності суб’єктів господарювання.

Більше інформації про доступ до публічної інформації – за посиланням  https://rv.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/dostup-do-publichnoi-info.