Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студентам про порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій та електронні сервіси ДПС розповіли податківці Рівненщини

опубліковано 08 лютого 2024 о 14:05

Податкову службу Рівненщини та Національний університет водного господарства та природокористування  об’єднує тісна співпраця у вихованні податкової культури студентської та учнівської молоді. 

Фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області беруть активну участь у навчальних та науково – практичних заходах, організованих НУВГП.

Так, днями фахівці податкової служби області були  учасниками он-лайн конференції на тему «Фіскалізація розрахункових операцій та електронні сервіси ДПС, які спрощують взаємодію з податковою службою».

Про порядок застосування РРО розповіла заступник начальника відділу Наталія Дицяк. Вона проінформувала про основні вимоги законодавства щодо використання суб’єктами господарювання РРО/ПРРО, а також проведення заходів контролю у сфері розрахункових операцій та легалізації  праці.

Галина Крат, завідувачка сектору організації роботи ЦОП, надання адміністративних послуг та податкових сервісів ГУ ДПС у Рівненській області, ознайомила учасників конференції з роботою  електронних сервіс ДПС, продемонструвала як зареєструвати безкоштовний ПРРО від ДПС  та розповіла про   новий мобільний застосунок «Моя податкова», який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS. Вона зазначила, що «Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.   

Завдяки такому спілкуванню з податківцями майбутні фахівці у фінансовій сфері дізнались чимало корисної інформації про податки та електронну взаємодію з податковою службою.