Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Школярам Рівненщини розповіли про роботу податківців

опубліковано 16 лютого 2024 о 15:41

Сьогоднішня учнівська та студентська молодь – це майбутні потенційні платники податків, адже саме їх сумлінність у подальшому забезпечить економічне зростання держави. Тож податківці Рівненщини приділяють значну увагу вихованню  сумлінного платника податків ще з шкільної лави.

Нещодавно про діяльність податкової служби, її ролі в функціонуванні та розвитку української держави, професію податківця та необхідність сплати податків дізнавались старшокласники навчальних закладів Рівненщини під час зустрічей з фахівцями ГУ ДПС в області та представниками Державного податкового університету.

Упродовж тижня фінансової грамотності провідні фахівці знайомили учнів з основами податкового законодавства, розвитком електронних сервісів податкової служби, які спрощують взаємодію та відповідають сучасним стандартам обслуговування платників, особливостями професії податківця, яка є цікавою та водночас дуже відповідальною.

Важливо, що вже зараз школярі розмірковують над своїм професійним майбутнім та можливістю формувати сучасну, ефективну та європейську податкову систему.